• Murat SAHITI
  • Vendndodhja: Kosova

Të fundit

  • Autodiagnozë
    Autodiagnozë
    Auto Servis - Prishtina - 08/08/2018

    VËREJTJE: NE NUK SHESIM DIAGNOZA Diagnostifikim cilësor për çdo brend dhe tip të automjeteve, nga 1990 e gjer me 2018, sipas nevoje vijmë edhe aty ku ju kërkoni për të mos angazhuar autobartje. Vlenë si për qytetarë ashu edhe për elektricist, mekanik...

  • 1