ELEKTRO SERVIS BANI - Prishtin

Emri: nushi
Telefon: 044 308 645
 • Vendndodhja: Qender, Prishtin, Kosova

sherbimet. :
Mirmbajtje
Servisime
Montime
Riparime etj
044 308 645
045 672 085

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Nuk punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 1 të vlerësuar
Publikuar më: 19/11/2017

Të ngjashme

 • ELEKTRO SERVIS BANI
  ELEKTRO SERVIS BANI
  Elektricist - Prishtin - 19/11/2017

  Sherbimet Instalime elektrike Mirmbajtje Montime Servisime te teknikes bardh Riparime etj 045 672 085

 • elektro-energjetike
  elektro-energjetike
  Elektricist - prishtine - 07/05/2016

  RRegullojme defektet ne instalime dhe paisje

 • Bejme Instalime elektrike
  Bejme Instalime elektrike
  Elektricist - Gjilan - 20/04/2016

  Bejme Instalime elektrike

Komentet

  Fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese nuk do të publikohet.