Të fundit

 • OFROJ PERKTHIM GJYQESOR
  OFROJ PERKTHIM GJYQESOR
  TË TJERA - Prizren - 17/08/2017

  Bejme perkthim dokumenteve Ligjore, teknike, mjekesore, arsimore. Translation:Legal, Technical,Medical, Educational documents. Prijevodi:Pravno, tehnicko, medicinsko, obrazovnih documenta. Çeviri: Hukuki,Teknik,Tıbbi,Eğitim belgeleri (evraklar) Me cm...

 • SKENDI-SERVIS
  SKENDI-SERVIS
  Teknik e bardhë/Elektronist - prizren - 10/08/2017

  Bejme instalime, montime, riparime elektrike dhe shitje te pjeseve rezerve per tekniken e bardhe. Na kontaktoni mos ngurroni do te mbeteni te kenaqur me korrektesin dhe sherbimin tone. Ju faleminderin per besimin tuaj.