Të fundit

 • ANIKI TERM
  ANIKI TERM
  Izolues/Nxemje Qendrore - Prishtinë - 10/01/2017

  Bejm istalimin e ngrohjes qendrore ujsjellsit kanalizimit sidhe rrymes elektrike poashtu bejm edhe pastrimin e kaldajav me dru sidhe bejm servisimin e brinerav te naftes bejm pastrimin e ogjaqev per meshum informata na kontaktoni ne numrin ton +37745...

 • Përkthyesi Gjyqësor
  Përkthyesi Gjyqësor
  TË TJERA - Prizren - 29/12/2016

  Përkthime Profesionale Përkthyesi Gjyqësor Fatmir Gjurgjeali Profesor i gjuhës angleze Bej përkthime te gjuhëve: Shqip, angleze, turke, boshnjake, kroate dhe anasjelltas. E-mail: [email protected] Tel. +386 49 830 553 +377 45 361 156 Viber:...